Meille töihin

Motivoivaa työntekoa hyvällä fiiliksellä

Kuka sanoi, ettei työnteko voisi olla kivaa? Meillä työskentelet, kasvat ja kehityt yhdessä varastointialan ammattilaisen kanssa. Palvelemme asiakkaitamme eri teollisuuden ja kaupan aloilta nykyaikaisissa toimitiloissa ja uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja kommunikointimme on aitoa, rehellistä ja arvostavaa. Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä ja toivomme saavamme sinut osaksi kasvutarinaamme!

Pääset  osaksi  kasvutarinaamme

Alfaroc Logistics on kasvussa oleva yritys. Tarjoamme pitkäaikaista vakituista työtä ja lyhytaikaisempaa sesonkityötä eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien asiakkaiden kanssa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa omalla työlläsi sekä Alfarocin että asiakkaidemme liiketoiminnan menestykseen!

Tulet  paremmaksi  siinä mitä teet

Meillä saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kokeneiden logistiikan ammattilaisten ympäröimänä. Voit myös kouluttaa itseäsi työn ohessa ja opiskella esimerkiksi oppisopimuksella varastoalan ammattilaiseksi. Kaikki on itsestäsi ja omasta asenteestasi kiinni. Meillä varastotyöntekijästä voi tulla päällikkötason asiantuntija – ja näin on tapahtunutkin!

Meillä  on  hyvä  meininki!

Työtyytyväisyyskyselymme mukaan Alfaroc on yksi  parhaista  paikoista olla  töissä. Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja pidämme työntekijöidemme hyvinvoinnista huolta. Meillä pääset myös osaksi kivaa porukkaa. Autamme toisiamme ja tiimityöllä selvitämme haastavatkin tilanteet yhdessä. Kerro meille itsestäsi ja laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Arvot, joiden mukaan toimimme

HYVÄ MEININKI
Pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja ammattitaidon ylläpidosta

LUOTETTAVUUS
Sen mitä lupaamme, sen myös teemme

TULOKSELLISUUS
Asiakkaittemme tuloksellisuus on kaiken toimintamme edellytys

JOUSTAVUUS
Olemme sopivan kokoinen yritys mukautumaan nopeasti asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin

ASIAKASLÄHTÖISYYS
Luomme asiakkaillemme edellytykset keskittyä ydinliiketoimintaansa

Kuva Mattia Bonagurosta

Mattia eteni vuodessa varastotyöntekijästä työnjohtajaksi

Syyskuussa 2022 Kujalan Logistiikkakeskuksen työnjohtajana aloittanut Mattia Bonaguro on reilun vuoden aikana edennyt varastotyöntekijästä työnjohtajaksi....

Lue lisää

Kuva Joonas Juntusesta Alfarocin Kujalan logistiikkakeskuksessa

Joonas Juntunen johtaa Alfarocin myyntiä 

Syyskuun alussa Alfarocin myyntijohtajana aloittanut Joonas Juntunen on logistiikka-alan konkari. Aiemmin sekä ulkoistetun logistiikan että...

Lue lisää

Pasi Virmajoki

Esittelyssä kehityspäällikkömme Pasi Virmajoki

Pasi Virmajoki aloitti Alfarocin Logisticsin kehityspäällikkönä maaliskuun alussa. Kysyimme Pasilta lisää hänen toimenkuvastaan ja taustastaan, johon liittyy muun muassa mobiilirobotiikkaa ja sisälogistiikan automaatioita.

Lue lisää

Markon tarina

Marko Kokkosen työura Alfarocissa sai alkunsa vuonna 2014, kun hän oli tullut irtisanotuksi edellisestä työstään...

Lue lisää

Kuva Henna Lahtisesta Kujalan Logistiikkakeskuksen edessä

Hennan tarina

Henna Lahtinen työskentelee Kujalan logistiikkakeskuksessa tiimissä, joka vastaa kansainvälisesti toimivan hitsausalan yrityksen logistiikasta. Hänen tehtäviinsä...

Lue lisää