Palvelut

Tarjoamme sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluja teollisuuden ja kaupan alan yrityksille

Jotta yrityksesi voi sopeutua asiakkaidesi muuttuviin tarpeisiin sekä sesonki- ja volyymimuutoksiin, sen on haettava ketteryyttä myös omaan toimitusketjuunsa.

Ulkoistamalla logistiikkatoimintosi meille tehostat materiaalivirtojesi käsittelyä ja saat mahdollisuuden keskittyä oman ydinliiketoimintasi pyörittämiseen.

Sisälogistiikan ulkoistaminen

Tarjoamme palveluja yrityksesi sisälogistiikan ulkoistamiseen ja kehittämiseen. Ulkoistettava kokonaisuus voi olla koko logistinen toimintasi tai vain osa logistista prosessia. Toimintaperiaatteemme on, että maksat vain niistä palveluista, joita todella tarvitset.

Lue lisää

Alfarocin ehdoton vahvuus on se, että heidän toimintansa joustaa meidän tarpeidemme mukaisesti.

Varastoinnin ulkoistaminen

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden varaston ja varastopalveluiden ulkoistamiseen. Lahdessa sijaitseva Kujalan logistiikkakeskuksemme tarjoaa 27 000 m2 nykyaikaista ja kustannustehokasta varastotilaa loistavien liikenneyhteyksien varrella.

Lue lisää
Alfaroc Logistics

Alfarocin palveluasenne ja yhdessä tekemisen meininki vakuuttivat meidät.

Lisäarvopalvelut

Varastointipalvelumme lisäksi tarjoamme erilaisia logistiikkaprosessia tehostavia palveluja. Hoidamme puolestasi esimerkiksi kokoonpano- ja hinnoittelutöitä sekä teemme laaduntarkistuksia.

Lue lisää
Alfaroc Logistics lisäarvopalvelut

Kun tuotteiden varastointi ja käsittely tapahtuu saman katon alla, ne saadaan toimitettua asiakkaalle nopeammin.