Tuusulan logistiikkakeskus valmistuu 10/2024

Erinomainen sijainti kahden moottoritien välissä

Uusi logistiikkakeskus sijaitsee Tuusulassa, n. 30 km Helsingistä pohjoiseen. Tuusula sijaitsee ihanteellisella paikalla vain 13 minuutin ajomatkan päässä Helsingin lentoasemalta ja kahden päävaltatien, Helsinki-Tuusulan ja Helsinki-Lahti (E75) välissä, joista on nopeat kulkuyhteydet satamiin. Matka logistiikkakeskukselta kummallekin moottoritielle (Helsinki-Tuusula ja Helsinki-Lahti) on vain 5 minuuttia.

Valtatie E75 on rahtiliikenteen aktiivisin tie, jolla kuljetetaan yli 2,5 miljoonaa tonnikilometriä vuodessa ja siksi sitä voidaan pitää Suomen aktiivisimpana tienä, jota pitkin vähittäiskaupan lähetykset kulkevat.

Lisäksi suurin osa myös muista teollisuudenaloista kuljettaa rahteja valtatie E75 kautta etelän satamiin ja asutuskeskuksiin.

Kuva Tuusulan sijainnista kartalla

Moderni ja vastuullinen logistiikkakeskus

Tuusulan logistiikkakeskus koostuu lämmitetystä varastorakennuksesta, pihan katetusta suojasta sekä niitä tukevasta toimisto-, sosiaali- ja teknisistä tiloista. Vuokrattava pinta-ala on yhteensä 38 384 m².

Logistiikkakeskuksemme rakennetaan energiatehokkaaksi ja BREEAM Excellent -sertifikaatin mukaisesti.

ESG-näkökohdat ovat keskeisessä roolissa niin rakennus- kuin myös käyttövaiheessa. Käytännössä tämä tarkoittaa ekologisia energiaratkaisuja, kuten maalämpöä ja aurinkopaneeleja.

Logistiikkakeskukseen tulee myös energiatehokasta litiumioniakkuteknologiaa hyödyntävät trukit.

Palvelumme

Varastoinnin ulkoistaminen

Varastoinnin ulkoistamisessa Alfaroc suunnittelee ja toteuttaa sinulle ja yrityksellesi täysin räätälöidyn varastointiratkaisun. Palvelumme joustaa liiketoimintasi sesonki- ja volyymivaihteluiden mukaan ja maksat vain tarvittavasta tilasta ja tehdystä työstä. Lue lisää!

Lisäarvopalvelut

Lisäarvopalvelut ovat räätälöityjä ratkaisuja toimitusketjusi tehostamiseksi. Esimerkkejä tällaisesta palvelusta ovat myymälä display- ja hinnoittelupalvelut. Lue lisää!

Varastoinnin ulkoistamisen hyödyt

Alfaroc Logistics sijainti

Loistava sijainti

Runsaasti varastotilaa

Nykyiaikainen ympäristöteknologia

Nykyaikainen ympäristöteknologia

Kustannussäästöt

Palvelumme sopii erityisesti

 • Maahantuotujen tuotteiden varastointiin
 • Teollisuudenalan tuotteiden varastointiin
 • Kaupanalan käyttötavaratuotteiden ja kuivaelintarvikkeiden varastointiin
 • Verkkokauppatuotteiden varastointiin
 • Tukkukaupan tuotteiden varastointiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

  Kuva Tuusulan logistiikkakeskuksesta

  Historiallisen suuri tonttikauppa tuo uudenlaisen logistiikkakeskuksen Tuusulaan

  Suomen suurimpiin sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiin kuuluva Alfaroc Logistics laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla, kun se avaa...

  Lue lisää