Oletko etsimämme myyntipäällikkö?

Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä. Palvelemme teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä, maahantuojia sekä verkkokauppoja. Meillä työskentelee 280 logistiikan osaajaa. Huippunykyaikainen logistiikkakeskuksemme sijaitsee Lahdessa, minkä lisäksi meillä on toimintaa Nastolassa, Raumalla, Helsingissä ja Vantaalla. Toiminnassamme olemme joustavia ja asiakaslähtöisiä ja meillä on hyvä tekemisen meininki! 

Toimintamme kasvaessa haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

MISTÄ ON KYSE
Työssäsi vastaat uusasiakashankinnasta, asiakasneuvotteluista sekä myynnin raportoinnista. Päiväsi koostuvat asiakkaiden kontaktoimisesta puhelimitse, asiakastapaamisista, CRM-ylläpidosta sekä myynnin raportoimisesta johdolle. Päätoimipisteesi sijaitsee Lahdessa, mutta työ on liikkuvaa ja sitä voi hoitaa myös Lahden ulkopuolelta. Työalueenasi on Etelä-Suomi, joten tarvitset käyttöösi oman auton. Tavoitteenasi on saada uusia potentiaalisia asiakkaita kiinnostumaan palveluistamme, joita voimme tiiminä lähteä viemään sopimukseen asti.

MENESTYMISEN AVAIMET
Pärjäät tehtävässä parhaiten mikäli sinulla on jo olemassa olevaa tietämystä teollisuuden tai logistiikan alalta, sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöä B2B-myyntityöstä. Arvostamme vahvaa myynnillistä asennetta ja kykyä itsenäiseen työhön. Et kavahda haasteita ja olet motivoitunut, tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset hyvin myös Office-ohjelmistot.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Myyntipäällikkönä pääset osaksi kasvutarinaamme ja saat konkreettisen mahdollisuuden vaikuttaa sekä Alfarocin että asiakkaidemme liiketoiminnan menestykseen. Rohkenemme myös luvata, että tulet paremmaksi siinä mitä teet, sillä meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi kokeneiden logistiikan ammattilaisten ympäröimänä. Työympäristömme on kannustava ja tarjoamme tukea myös työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen sekä uramahdollisuudet talon sisällä.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT
Kiinnostuitko tehtävästä? Laita CV:si ja hakemuksesi tulemaan viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteeseen tiia.bister@alfaroc.fi.
Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Olemme yhteydessä haastatteluun valittuihin hakijoihin 15.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tiia Bister,
045 635 1304, tiia.bister@alfaroc.fi