Kujalan logistiikkakeskuksen laajennusosa luovutettiin Alfarocin käyttöön

Syksyllä 2019 valmistuneen Kujalan logistiikkakeskuksen laajennusosa on luovutettu Alfaroc Logisticsin käyttöön. Laajennusosaan kuuluvat D ja E-hallit, joiden käyttöönoton jälkeen Alfaroc Logisticsin varastotila Kujalassa nousee 27 000 neliömetriin.

”Olemme tosi iloisia saadessamme Kujalan logistiikkakeskuksen kaikki viisi hallia käyttöömme. Tarvetta varastotiloille on, sillä vastaanotto asiakkaiden keskuudessa on ollut todella myönteistä ja tilat kiinnostavat monen eri toimialan yrityksiä. Olemme myös ennakoivasti tutkineet lisärakennusmahdollisuuksia alueella”, kertoo Alfaroc Logisticsin toimitusjohtaja Tiia Bister.

Kujalan logistiikkakeskuksen on rakennuttanut OP Toimitilakiinteistöt -rahasto ja urakoitsijana on toiminut lahtelainen Superion. Erityistä rakennushankkeessa on ollut keskittyminen ekologisiin energiaratkaisuihin kuten maalämpöön ja aurinkopaneeleihin.

”Uusiutuvat energianlähteet ja kestävät elinkaariratkaisut kasvattavat yhä enemmän merkitystään kaikissa sijoituskohteissamme ja niihin olemme panostaneet myös Kujalan logistiikkakeskuksessa. Nyt kun kiinteistön laajennusosa on valmis, on kiinnostavaa päästä seuraamaan, miten lämmitys- ja aurinkosähköjärjestelmä alkaa toimia kulutuslukemien tasolla, sillä uskomme, että kyseessä on varsin energiatehokas kokonaisuus”, sanoo OP Toimitilakiinteistöt -rahaston rakennuttajapäällikkö Kari Kangasmaa.

Kujalan logistiikkakeskus sijaitsee huippupaikalla, sillä alueelta pääsee suoraan nelostielle tai valtatie 12:lle. Eteläisen kehätien valmistuessa Kujalan saavutettavuus paranee entisestään. Tämä on vauhdittanut Kujalan täyttymistä vuokralaisista ja tuonut Lahden alueelle uusia työpaikkoja.

Lisätietoja:

Tiia Bister, toimitusjohtaja, Alfaroc Logistics, puh. +358 45 635 1304